dissabte, 29 de novembre del 2008

Associació de dones de Deltebre


Hola a totes. Sóm l´associació de dones de Deltebre i volem que ens coneguèu. Tenim unes 500 sòcies i fem diverses activitats, totes per a les dones.

5 comentaris:

Dones Meravelles ha dit...

Molt bona tarda,
L'Associació de Dones Meravelles de Benifallet saludem a les Dones de Deltebre i us agraïm una vegada més la cordial rebuda i les atencions i detalls que vam rebre el dia 17 d'agost amb motiu del dia de la dona en la vostra Festa Major.
A Benifallet sereu sempre ben rebudes.
Si voleu donar un cop d'ull al nostre bloc ho podeu fer entrant a aquesta adreça:
donesmeravelles.blogspot.com

Una abraçada ben forta per a totes.
Mercè.

Dones Meravelles ha dit...

Molt bona tarda,
L'Associació de Dones Meravelles de Benifallet una vegada més volem agraïr a les Dones de Deltebre l'acollida que vam tenir el dia 17 d'agost amb motiu de la celebració del dia de la dona en la vostra Festa Major. Gràcies també per tots els detalls que vàreu tenir amb nosaltres. A Benifallet sereu sempre, també, ben rebudes.
Si voleu consultar el nostre blog podeu entrar-hi amb la següent adreça:
http://donesmeravelles.blogspot.com

Una abraçada ben forta a totes.
Mercè.

Anna Vicente ha dit...

Bon dia, tinc una pregunta, feu algun curs d'informàtica per a principiants?
Gràcies per la vostra atenció.

DEFENSA PERSONAL POLICIAL BUSHIDO ha dit...

Adjunto Cartel de Defensa Personal Femenina, que se impartirá de forma gratuita para todas las mujeres interesadas. Ruego si lo estiman conveniente la difusión del citado curso . Al tratarse de un curso sin ningún animo de lucro.

CURSO GRATUITO PARA MUJERES.


Con demasiada frecuencia los medios de comunicación recogen noticias de agresiones sufridas por muchas mujeres. La violencia de género se ha convertido en un fenómeno que despierta conciencias, crea alarma social y nos alerta de una realidad preocupante que requiere, entre otras actuaciones concretas, adoptar medidas de carácter preventivo a través del conocimiento de una serie de recursos de autoprotección antes posibles agresiones que permitan a las mujeres dar respuesta a las situaciones de violencia, siempre con fines defensivos y disuasorios.

Impartir de una parte desarrollar estrategias de carácter preventivo ante posibles agresiones, y por otro lado dotar a la mujer de los recursos técnicos elementales para repeler una agresión.


Esta actividad tendrá lugar en las instalaciones del Pabellón Municipal de Tortosa, el sábado, día 2 de julio, de 10:00 a 14:00 horas.


Participantes: Mujeres adultas de cualquier edad interesadas, siempre que no presenten algún tipo de impedimento físico o indicación médica expresa para realizar actividades físicas de esta naturaleza.

Observaciones: El curso será eminentemente práctico, por lo que se requiere llevar ropa deportiva cómoda (chándal o kimono de artes marciales), toalla y botella de agua.

Son plazas limitadas, por lo que la lista de asistentes se configurará por riguroso orden de inscripción.

Profesor:

Cinturón Negro Defensa Personal Policial.

Cinturón Negro Sambo Defensa Personal.


Entrenador Nacional Nivel I, Defensa Personal Policial y Sambo Defensa Personal.
Presidente del Club Bushido Vinaros.
Javier Eduardo de la Rosa Moreno

www.clubbushidovinaros.es
964459479/609305248
Gracias por su colaboración

teresa ha dit...

El meu nom és Teresa Castelló Bou. Estic fent un estudi per a fer una publicació sobre la vida de la dona pagesa de les Terres de l'Ebre des de la guerra civil fins als anys 60 . Estic buscant dones grans que hagin treballat de pageses al llarg de la seva vida i que estiguin disposades a que els faci una entrevista per parlar sobre les seves experiències.

També estic buscant fotografies per a la publicació de dones pageses fent tota mena de feines: anar a l'arròs, a l'oliva, tenint cura dels animals, a l'hort, fent feines casolanes com rentar roba, fer pa, anar a buscar aigua, etc.Si dins de la vostra associació hi ha persones que tinguin fotografies d'aquestes característiques me les podeu enviar escanejades al meu correu electrònic.

Si esteu interessades en col.laborar en aquest projecte, el meu telèfon és 685-176747.

Atentament

Teresa Castelló